miércoles, 17 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Els productes de la terreta i l’agricultura, protagonistes a la Fira de la Jana

L’Ajuntament de la Jana ha presentat este matí el cartell i la programació de Fira la Jana que s’allargarà del 12 d’octubre fins al cap de setmana gran, els dies 26 i 27 d’octubre.

Este any hi han novetats destacades com la 1a trobada d’USK a les oliveres mil·lenàries del Pou del Mas i les 1es jornades micològiques, activitats que se sumen a les presentacions de llibres, taules redones, rutes històriques, concurs d’Instagram, exposicions o degustacions de productes de proximitat, entre d’altres.

La música també tindrà un lloc destacable amb l’actuació de dos artistes de primer nivell com són Jonatan Penalba i Dani Miquel i els concerts i cercaviles de la Societat Musical Santa Cecília de la Jana i el grup local de dolçaines.

També es reforçaran les activitats infantils amb el muntatge d’un rocòdrom i una tirolina en l’espai de la maquinària agrícola i es faran diferents tastos i degustacions en el mercat de productes de proximitat i ecològics.

El pressupost de la Fira d’enguany estarà al voltant dels 20.000 € i per primera vegada comptarà amb subvencions de quatre conselleries diferents.

“Este any hem fet una aposta important pel producte de proximitat i hem aconseguit entrar en un programa de la Conselleria d’Agricultura que ens permetrà promocionar diferents productes locals i comarcals com són els embotits, l’oli d’oliva, les pastes, el vi, el formatge o la cervesa. Però al mateix temps hem preparat un programa amb una amplíssima oferta que esperem que siga del gust de tots els veïns i veïnes de la Jana i de les moltes persones que ens visiten durant el mes d’octubre” ha indicat el regidor responsable de la Fira, Àlex Vilanova.

Últimas noticias

Contenido relacionado