martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Els penyistes nulers reben les festes patronals amb la crida

135 penyes participaran dels diferents actes festius que es prolongaran al llarg de tota la setmana

Els nulers estant ja immersos en les festes patronals en honor a Sant Bartomeu que han començat amb la tradicional crida de festes. El penyistes s’han reunit a la plaça Major després de recórrer els carrers de la vila acompanyats per les xarangues, on des del balcó de l’ajuntament la reina de la Vila, Jèssica Gozalbo, acompanyada de les dames, l’alcalde de Nules, David García, i el regidor de Festes, Gabriel Torres han convidat a tots els presents a gaudir de les festes.

La crida ha comptat també aquest any amb un Punt Violeta per a informar, previndre i conscienciar la ciutadania sobre qualsevol tipus d’actitud sexista, i que també s’instal·larà en el concert de Henry Méndez que tindrà  lloc dissabte 24 d’agost.

Després de la crida tots els presents han pogut gaudir de la tradicional festa de l’aigua. També s’ha inaugurat el mesó de la tapa amb una variada oferta gastronòmica i degustacions per a tots els dies festius. La jornada finalitzarà amb una discomòbil amb el discjòquei Kilian Martínez.

Així doncs, seran 135 penyes les que participaran dels diferents actes festius que es prolongaran fins al diumenge 25 d’agost. Diumenge 18 d’agost comencen els actes taurins amb dos bous per la vila, un de la ramaderia Cuadri que patrocina la penya Pernia i Companyia, i l’altre de la ramaderia Torreherberos patrocinat per la penya Tuku-Tuku i bou embolat patrocinat per l’Ajuntament de Nules de la ramaderia Los Espartales.

Últimas noticias

Contenido relacionado