martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Els ferros de referència presents en el Cartell Taurí de la Fira d’Onda

L’Ajuntament presenta el Cartell Taurí de la Fira d’Onda amb ramaderies de referència nacional. Una de les novetats amb les quals comptarà aquesta Fira és el retorn als carrers d’Onda de la històrica ramaderia de Germán Vidal que portarà el bestiar de “corro” per a les festes.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha destacat en la presentació oficial del Cartell Taurí que “és el principal reclam d’atracció per als milers de visitants en cada festa, la qual cosa suposa multiplicar les oportunitats econòmiques per als nostres comerços i establiments hostalers”.

La inauguració del Cartell Taurí ha sigut moderada per Jorge Casals, subdirector de la revista Aplaudiments, i ha comptat amb la presència del ramader Germán Vidal juntament amb la tinent d’alcalde i regidor de Cultura i Festes, María Prades; així com amb la presència de barris, associacions taurines locals i persones relacionades amb el món del bou.

Ballester, ha reiterat: “Treballem per a tornar a portar a Onda els millors ferros del país amb ramaderies com Garcigrande, Osborne, Couto de Fornilhos o la mítica Victoriano del Río”.

Són quatre ramaderies les que completaran el cartell taurí de Fira d’Onda 2019. Així, el consistori patrocinarà per al primer dissabte de Fira dues astados de Garcigrande i Osborne, dos ferros capdavanters i reconeguts al país, mentre que els tancaments els protagonitzaran les prestigioses ramaderies de Couto Fornilhos i Victoriano del Río.

Tancaments seguits
Quant als tancaments, tant el del dijous 24 com el del dissabte 26 d’octubre seran patrocinats per l’ajuntament, mentre que el del divendres 25 serà a càrrec de la penya Guarismo 2. Enguany s’ha decidit fer-los seguits per a afavorir l’afluència d’afeccionats i generar més oportunitats econòmiques a la ciutat.

L’acreditada ramaderia portuguesa de Couto Fornilhos, adquirida pel ramader Pablo Hernández, serà la protagonista del primer tancament, mentre que el colofó arribarà el dissabte amb el tancament de caps de bestiar del prestigiós ferro Victoriano del Río.

Per a finalitzar l’acte, el consistori ha obsequiat a cada assistent amb el Cartell Taurí desitjant que gaudisquen de les ramaderies d’excepció que trobaran en la Fira d’Onda 2019.

Últimas noticias

Contenido relacionado