martes, 25 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

El Valencia CF, Rafalafena CF i el CD Castellón es reuniran a Onda en el Torneig Infantil de Futbol Sant Miquel

Un any més l’escola C.Sr. Onda comença la temporada amb el ‘Torneig Sant Miquel’, en el qual es donen cita, jugadors de la categoria infantil de futbol 11 dels equips del Valencia C.F.,el Rafalafena C.F. i el C.Sr. Castellón.

Aquest gran esdeveniment compleix novena edició i se celebrarà en el camp de futbol ‘La Serratella’ dissabte que ve 14 de setembre durant tot el dia, començarà a les 9.00 hores i la cerimònia de clausura serà a les 19.30 hores.

En aquesta ‘liguilla’ estan inscrits 22 jugadors dels quals poden disputar cada partit un mínim d’11 futbolistes. Tots els equips jugaran entre ells.

En la presentació del ‘Torneig Sant Miquel’, el president de l’Escola del Club Esportiu Onda, José Olucha i el seu director esportiu, Quique Guillamón han destacat la importància de l’esdeveniment, quant a visibilitzar i potenciar el talent dels joves jugadors de, C. Sr. Onda. A més, de “la necessitat de crear sinergies entre els equips”, conclou, Olucha.

El president de l’Onda ha ressaltat que “el partit més esperat serà disputat entre C.Sr. Onda i Valencia C.F., que serà a les 17.00 hores”.

El regidor d’Esports, Jovi Iserte, en roda de premsa, assegura que, “aquests esdeveniments ajuden a fomentar l’esport i són vitals perquè els xiquets comencen de xicotets a relacionar-se amb altres persones de diferents províncies potenciant la companyonia i la competència sana”.

Quatre equips disputaran un gran torneig que ja és un clàssic a la província de Castelló. Segons Quique Guillamón, director esportiu del C.Sr. Onda: “aquests equips es caracteritzen per la formació integral dels seus jugadors”.

Horaris dels partits
9.00 C.D.ONDA ‐ C.F. RAFALAFENA
10.00 VALENCIA C.F. ‐ C.Sr. CASTELLÓN
11.00 CD ONDA ‐ C.Sr. CASTELLÓN
12.00 C.F. RAFALAFENA ‐ VALENCIA C.F
13.30 MENJAR Restaurant
17.00 CD ONDA ‐ VALÈNCIA C.F.
18.00 C.Sr. CASTELLÓN ‐ C.F. RAFALAFENA
19.30 CERIMÒNIA DE CLAUSURA I LLIURAMENT DE TROFEUS

Últimas noticias

Contenido relacionado