miércoles, 17 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

El TAU B buscarà demà el passe a semifinals de la Lliga Valenciana

Matí a les 20.30 hores a la Ciutat Esportiva Chenchoel TAU Castelló jugarà un important partit per a assegurar-se el passe a semifinals de la Lliga Valenciana. Si els pupils de Frederic Castelló guanyen al Llíria asseguraran la seua passada com a primers a semifinals i és que els castellonencs han començat molt bé la pretemporada guanyat els seus dos primers partits l’últim dissabte passat a Aldaia. “Estem molt contents per com estem jugant i per com hem aconseguit les dues victòries. Quant al nivell defensiu que era el que més preocupava, ara veig a l’equip molt bé”, confessava Castelló després d’aconseguir una victòria a Aldaia molt ajustada i després de remuntar fins a 18 punts en contra. Situació que el tècnic vall d’uxense vol revertir com més prompte millor encara que és conscient que la joventut del grup farà que l’equip tinga alts i baixos en els partits.

El TAU Castelló B s’enfrontarà demà dimecres a un dels equips mítics de la lliga EBA i de també de la Comunitat Valenciana. El Refitel Basquet Llíria que segons el tècnic azulejero, “a priori dels quatre equips del grup és el de millor plantilla. Espere un equip veterà, amb molta experiència en la lliga i que juguen quasi de memòria. Tenen molt moviments automatitzats”.

Però els castellonencs té les idees clares i van donant pas avant a la recerca dels objectius que el cos tècnic s’han proposat aconseguir esta temporada, “nosaltres continuarem treballant el que estem entrenant i incidirem en els punts on estem enfocant més la millora. Volem arribar a principi de temporada, forts i amb les idees molt clares” afirmava Frederic que demà buscarà el passe a la semifinal de la Lliga Valenciana.

Últimas noticias

Contenido relacionado