miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

El raper Lírico, aïllat després de presumptament agredir el seu company de cel·la en la presó de Castelló

L'agredit va ser traslladat a la infermeria, on se li van practicar tres punts de sutura, encara que posteriorment va ser portat a l'hospital perquè se li realitzaren les proves pertinents tenint en compte que havia sigut agredit en el cap

El cantant de rap Lírico, del grup Violadores del Verso, es troba en aïllament després de suposadament agredir aquest dimecres el seu company de cel·la en el Centre Penitenciari de Castelló, on va ingressar a l’agost acusat d’agredir una dona que va ser trobada ferida en una rasa en una urbanització de la localitat castellonenca d’Alcossebre. Des de la seua reclusió, aquest és el segon incident que protagonitza el raper.

Segons han indicat a Europa Press fonts d’Institucions Penitències, l’incident es va registrar cap a les 8.45 hores d’aquest dimecres, en el moment en què es procedia a tancar les cel·les dels interns que tenen destinació de neteja en els mòduls, ja que la resta de reclusos ja estaven tancats.

En eixe moment, es van començar a escoltar veus que procedien de la cel·la de Lírico i els funcionaris van comprovar que el cantant estava agredint el seu company, per la qual cosa van procedir a obrir-la. Així, dos funcionaris i interns que encara no havien accedit a les seues cel·les van separar a tots dos i l’agressor va cessar la seua acció després de ser recriminat per la seua actuació. També van acudir altres funcionaris d’altres mòduls del costat que havien sigut avisats.

El suposat agressor ha sigut ingressat en una cel·la d’aïllament, mentre que l’agredit va ser traslladat a la infermeria, on se li van practicar tres punts de sutura, encara que posteriorment va ser portat a l’hospital perquè se li realitzaren les proves pertinents tenint en compte que havia sigut agredit en el cap. El reclús va ser donat d’alta de matinada i va tornar a presó.

Segons ha informat Institucions Penitenciàries, no hi ha motiu aparent en l’agressió, i han afegit que era el primer dia que tots dos reclusos estaven en eixe mòdul, procedents d’un altre que el també havien estat junts.

Aquest no és l’únic incident que ha protagonitzat el raper en la presó, ja que suposadament va agredir el passat mes d’agost el pres de confiança assignat en el centre penitenciari de Castelló.

Últimas noticias

Contenido relacionado