El PSPV-PSOE de Vila-real posa en valor el treball de les entitats locals en festes amb el Tast de Vi solidari, destinat enguany a SOS Manada

El PSPV-PSOE de Vila-real ha convocat la tercera edició del Tast de vi solidari, una iniciativa que pretén posar en valor el treball de les entitats i associacions locals durant les festes patronals, arreplegant, a més, fons per a col·laborar amb la seua tasca.

Amb aquest objectiu, dilluns se celebrarà el Tast de vi solidari a favor de l’entitat SOS Manada, entitat sense ànim de lucre de Vila-real que ajuda a trobar una llar als animals domèstics que pateixen qualsevol tipus de perill. El Tast de vi, amb Vins de la Terra de Castelló, se celebrarà, com ve sent habitual, dilluns de la Xulla, a les 19.30 hores, a la seu d’Ofiprox del PSPV-PSOE, a la plaça Major, 47. Els participants que vulguen col·laborar amb aquesta acció solidària hauran d’aportar un donatiu de 2 euros.
A més de l’arreplegada de fons solidaris, l’acte també servirà per a difondre l’activitat de SOS Manada a través de fotografies i panells exposats en l’aparador d’Ofiprox del PSPV-PSOE, on també s’oferirà informació de contacte de l’entitat perquè qualsevol persona interessada en col·laborar amb el col·lectiu puga fer-ho.
Aquesta acció solidària se suma a les realitzades fins ara pel PSPV-PSOE de Vila-real en festes anteriors, en les quals es van arreplegar fons per a AFA Castelló i Pintando el Camino en Rosa (Aspanion).
“Els socialistes de Vila-real creiem en les nostres entitats i en la gran tasca social que fan, cadascuna en el seu àmbit. Per això, des del govern municipal, una de les tasques de les que més orgullosos ens sentim és d’haver pogut consolidar una aliança amb la societat, a través de convenis directes amb associacions vila-realenques que s’apropen ha als tres milions d’euros. Amb aquest Tast de vi, que ha tingut una molt bona acollida durant les dues convocatòries anteriors, reforcem el nostre compromís amb les entitats, col·laborant no només en l’arreplegada de diners que tant falta els fan, sinó també en la difusió de la gran tasca que realitzen cada dia. En el cas de SOS Manada, en un àmbit tan sensible com el de la cura i atenció als animals, que són un membre més de moltes famílies; àmbit en el qual en el PSPV-PSOE i el govern municipal estem especialment sensibilitzats”, conclou la secretària general dels socialistes de Vila-real, Silvia Gómez.