martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

El PSPV de Peníscola demana l’acta a la regidora Nuria Calduch

Els socialistes han adoptat aquesta decisió per les discrepàncies polítiques amb l'edil independent i per falta de compromís amb el projecte socialista.

El PSPV de Peníscola ha decidit demanar a la regidora Nuria Calduch, que va concórrer com a independent en la candidatura socialista, que deixe l’acta de regidora i ha acordat concedir un termini de 24 hores per a rebre una resposta. Aquesta decisió s’adopta per les discrepàncies polítiques amb l’edil independent i la falta de compromís amb el projecte socialista per a Peníscola.

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Isabel Esbrí, ha explicat que s’ha pres aquesta decisió davant les crítiques realitzades cap a la labor de l’agrupació i la pèrdua de confiança. Esbrí ha subratllat que “encara que es tracta d’una decisió difícil és millor adoptar-la com més prompte millor per a facilitar la tasca del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Peníscola. El nostre únic objectiu és treballar per oferir una alternativa política que millore la vida col·lectiva de les veïnes i veïns de Peníscola i necessitem persones compromeses al 100% amb aquest projecte”.

Últimas noticias

Contenido relacionado