domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

El PSOE de Nules lamenta la gestió de l’alcalde després d’atribuir a Diputació la titularitat d’una carretera municipal

"Aquesta confusió diu molt de la manera de governar de l'alcalde i el seu equip, perquè en el seu afany per buscar culpables han demostrat que desconeixen quines són les seues pròpies competències", han afirmat fonts del partit

El PSOE de Nules ha lamentat la gestió de l’alcalde i el seu equip de govern després d’atribuir a Diputació la titularitat d’una carretera municipal. “Aquesta confusió diu molt de la manera de governar de l’alcalde i el seu equip, perquè en el seu afany per buscar culpables han demostrat que desconeixen quines són les seues pròpies competències”, han destacat fonts del partit.

Aquesta confusió ha eixit a la llum arran de la informació llançada en els canals de comunicació municipal afirmant que la titularitat del vial CV-2220 correspon a la Diputació Provincial de Castelló en el marc de la sol·licitud d’actuacions de millora en aquesta carretera.

“La titularitat d’aquesta carretera correspon a l’Ajuntament des de 1995 i, per tant, no figura en la relació de carreteres pertanyents a la Diputació. Ens avergonyeix aquesta manera de governar, perquè creiem que els veïns i veïnes mereixen gestors eficients i responsables, han afegit les mateixes fonts.

Últimas noticias

Contenido relacionado