martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

El president de la Diputació insta a Telefónica a restablir a Montanejos de forma immediata els serveis de telefonia fixa i internet

José Martí adverteix que aquesta circumstància està generant importants pèrdues al sector turístic perquè es produeix en temporada alta i a escasses hores de l'inici de les festes.

El president de la Diputació, José Martí, insta a Telefónica a restablir de forma immediata els serveis de telefonia fixa i internet en la localitat de Montanejos, els veïns de la qual, segons ha denunciat l’alcalde, Miguel Sandalinas, porten quatre dies incomunicats. Martí ha sigut taxatiu en manifestar que “les veïnes i els veïns de Montanejos no poden estar ni un dia més sense telèfon i sense internet”.

El president ha afegit que “des de la Diputació ens sumem a la indignació dels qui resideixen en aquesta localitat de l’Alt Millars perquè una situació com aquesta resulta insostenible en ple estiu, en temporada alta, en un municipi d’interior en el qual el turisme té una importància cabdal”.

Ha explicat que “es tracta d’un problema molt seriós que està originant importants pèrdues perquè els hotels no poden tramitar les reserves dels seus clients”. A més, es dona la circumstància que dissabte que ve s’inicien les festes de la localitat.

Per a José Martí “és necessari que la companyia tinga en compte les necessitats dels pobles d’interior de la província de Castelló perquè els serveis de telefonia i internet són bàsics a l’hora d’afrontar el repte de la lluita contra la despoblació”.

El president de la Diputació espera “una resposta ràpida i eficaç per part Telefònica” encara que adverteix que si fora necessari, propiciarà una reunió dels seus responsables amb l’alcalde de Montanejos.

Últimas noticias

Contenido relacionado