martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

El PP vol que la marca ‘España Suma’ siga una realitat a Castelló

El PP de Castelló ha tendit hui la mà perquè el centredreta s’unisca de cara a les pròximes eleccions nacionals del 10 de novembre sota la marca ‘España Suma’ per la província de Castelló.

El president, Miguel Barrachina, ha advertit hui que “la majoria de la gent de Castelló és gent moderada que busca la millora d’oportunitats, que vol un govern estable que garantisca la creació d’ocupació, les pensions i la llibertat”.

“Ens prenem molt de debò ‘España Suma’ i als nostres interlocutors, perquè ha quedat demostrat que quan el PP suma, gana Espanya. Hui el PP és la cola del centredreta i els fets el demostren”.

El president provincial ja va proposar este estiu la suma de les forces per a “beneficiar a la província de Castelló” i a la immensa majoria dels veïns que “estan en contra de Sánchez i de les polítiques que només impliquen augmentar les despeses i crear atur” de Pedro Sánchez.

“Encara que sent més, dividits som menys, per la qual cosa la unió fa la força”, ha explicat Barrachina al mateix temps que ha afegit que “seria convenient almenys una convergència d’electors” perquè “és obvi que un fraccionament excessiu de partits dificulta la formació de governs”.

Últimas noticias

Contenido relacionado