domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

El PP lamenta la falsa dimissió del exalcalde de Vilavella que segueix com a regidor

Els populars pregunten per què continua sent convocat en les comissions de Diputació i es manté com a regidor en Vilavella un mes després de la suposada dimissió.

El Partido Popular de Castelló ha preguntat avui per què el PSOE ha decidit mantenir a Manel Martínez com a regidor socialista malgrat haver-li obligat a dimitir com a alcalde de la Vilavella i diputat provincial. Martínez va haver de dimitir al juliol després de saber-se que havia amenaçat amb acomiadar a una empleada de la Diputació i per haver exercit pressions per a aconseguir l’alcaldia.

Una conducta presumptament delictiva que va obligar el PSOE a forçar la seva dimissió però que, no obstant això, el continuen mantenint com a regidor del municipi. La secretària general del PPCS, Elena Vicente-Ruiz, ha advertit que “no es pot entendre que un mes després de la presumpta dimissió, segueixi en el seu càrrec i continuï cobrant per això”.

La responsable popular considera que “aquesta dimissió a mig fer” evidència que “al PSOE el que ha fet ha estat posar una cortina de fum per a enganyar a l’opinió pública”. De fet, en la convocatòria pública de les comissions informatives del dimarts en la Diputació, Manel Martínez continuava estant convocat, la qual cosa implicaria el cobrament d’aquestes.

La responsable popular assenyala que “estem parlant d’un cas molt greu ja que Martínez, tal com va quedar acreditat en els àudios, va amenaçar a una empleada de la Diputació perquè li permetés ser alcalde o, en cas contrari, aconseguiria que la tiressin del seu lloc de treball”.

El socialista, segons els àudios fets públics, oferia un sou i beneficis a una edil del PP a canvi d’aconseguir ser alcalde.

Últimas noticias

Contenido relacionado