martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

El PP exigeix a la Diputació la dimissió del gerent de l’hospital de Castelló

Sales: "La sanitat és el servei públic més valuós i s'han d'aplicar els màxims criteris d'exemplaritat".

El Partido Popular de Castelló ha exigit al president de la Diputació, José Martí, que en defensa de l’exemplaritat force la dimissió del gerent de l’hospital Provincial per la seua greu imputació.

Tal com ha explicat hui el portaveu del Partido Popular, Vicent Sales, “no és admissible que una persona investigada per estafa, delicte societari i administració deslleial siga qui gestione el consorci hospitalari i els recursos econòmics del principal referent sanitari en Oncologia com és l’Hospital Provincial”.

Els populars estimen que “el PSOE ha de tindre la mateixa vara de mesurar per a tots els imputats” i han lamentat que “ara es mire cap a un altre costat” quan un destacat dirigent socialista com és el gerent del Provincial està sent investigat per la Justícia.

A això se li suma el fet de la mala gestió dels recursos de la sanitat de la província. Una mostra d’això és la paràlisi de l’edifici d’Oncologia que malgrat les promeses i els anuncis segueix sense avançar “i ni tan sols volen donar un termini”.

Vicent Sales considera que “la sanitat pública és un dels majors tresors que tenim i ha de ser gestionada amb transparència, eficàcia i la màxima exemplaritat que mereix la província de Castelló”.

Últimas noticias

Contenido relacionado