lunes, 22 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

El PARK(ing) Day reivindica espai públic per a Castelló

El regidor de Mobilitat Sostenible lliura els premis del concurs de dibuix en el que han participat durant la setmana les escoles.

El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de Castelló, Jorge Ribes, ha entregat els premis del concurs de dibuix de la Setmana de la Mobilitat en un acte emmarcat en el PARK(ingDay, celebrat al carrer Navarra durant la jornada de hui. Els guanyadors han sigut: Carla Moya, del CEIP Carles Salvador; David Marin, del CEIP Vicente Artero; i Hugo Bausà, del CEIP Carles Salvador. Altres finalistes premiats han sigut Medina Espuny, del Manel Garcia Grau; Mar Marín, del Censal; Benjamín Benítez, de les Illes Columbretes; i Carla Segura, del col·legi Jaume I. En el certamen han participat alumnes dels següents centres escolars: Censal, Jaume I, Illes Columbretes, Carles Salvador, Manel Garcia Grau i Vicente Artero. Els seus treballs també han estat exposats al públic al carrer Navarra.

D’altra banda, el PARK(ingDay ha servit per a reivindicar l’espai públic per a la ciutadania d’una forma divertida i original, fomentant la mobilitat sostenible. El carrer Navarra s’ha tancat al trànsit i la calçada ha sigut presa pels veïns, que han participat de tallers i activitats, a més de concerts de música en directe.

A més, i amb motiu de la celebració del Dia Europeu sense Cotxes, diversos carrers del centre estan tallats al trànsit. La zona restringida abasta la plaça de la Pau, carrer Gasset, avinguda Rei En Jaume, carrers Saragossa i Arrufat Alonso, plaça Clavé i carrers Sant Lluís i Comte Pestagua.

Per a demà diumenge, i per a donar per acabada la Setmana de la Mobilitat a a ciutat de Castelló, el Tram serà gratuït, a iniciativa de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.

Últimas noticias

Contenido relacionado