domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

El nou equip directiu del Departament de Salut de Castelló pren possessió

La directora general i el nou gerent han volgut remarcar l'agraïment a l'anterior equip i, especialment, a Miguel Alcalde, pel treball realitzat.

El nou equip directiu del Departament de Salut de Castelló, nomenat per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, ha pres possessió en un acte en el qual ha sigut presentat al personal.

La reunió ha sigut presidida per la directora general de Recursos Humans, Carmen López, el nou gerent, Ricardo Tosca, la nova directora d’Atenció Primària, Raquel Tena i el director territorial de Sanitat, Edelmiro Sebastián.

La directora general i el nou gerent han volgut remarcar l’agraïment a l’anterior equip i, especialment, a Miguel Alcalde, pel treball realitzat.

Tosca ha assenyalat com les principals línies d’actuació per als pròxims anys la consolidació de l’Hospital General Universitari de Castelló (HGUCS) com un centre de referència altament especialitzat, tant tècnica com humanament, i la potenciació de la docència i la investigació.

A més, ha remarcat la necessitat que tots els estaments i categories professionals treballen conjuntament per a aconseguir els objectius que es vagen plantejant de forma consensuada.

Per part seua, la directora d’Atenció Primària ha volgut destacar que entre les seues línies d’actuació es trobarà la de crear equips i circuits assistencials en els quals la implicació de professionals d’Atenció Primària i Especialitzada siga conjunta, amb la mirada posada en els i les pacients.

El nou equip directiu presentat estarà compost per:

· Gerència: Ricardo Tosca Segura

· Direcció mèdica: José Ramón Pons Prada de Conflent

· Direcció mèdica d’Atenció Primària: Raquel Tena Barreda

· Dirección d’Infermeria: Antonia Valero Cardona

· Direcció Econòmica: Domingo Fabra Gil

Últimas noticias

Contenido relacionado