domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

El Llaurador Local tindrà un espai al Mercat Municipal de Nules

L’Ajuntament de Nules ha posat en marxa una nova iniciativa amb la qual es pretén recolzar al llaurador local, de manera que aquells que ho demanen podran vendre els dimecres els seus productes en el Mercat Municipal.

Des de la regidoria d’Agricultura s’assenyala que l’idea és crear un espai per al llaurador local en l’interior del Mercat Municipal, “el dimecres és el dia de mercat ambulant al nostre poble i el que volem és facilitar al llaurador la venda de la seua collita donant-los un espai en l’interior del Mercat Municipal”, comenta el regidor d’Agricultura, César Estañol.

De fet, dimecres passat ja es va comptar amb una parada de verdures de diferents tipus d’un llaurador local, “esperem que se sumen altres i que el mercat de dimecres es convertisca en un aparador de productes del camp nuler”, matisa Estañol.

Les persones interessades a participar d’esta iniciativa poden sol·licitar-lo de manera gratuïta en l’Agència de Desenvolupament Local (ADL) ubicada a la primera planta de l’edifici de l’antiga Cambra Agrària.

Últimas noticias

Contenido relacionado