martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

El foc dels dimonis envairà Morella este cap de setmana

Morella presenta la VI Trobada de dimonis que tindrà lloc el dissabte 2 de novembre. D’esta manera, l’encontre comptarà amb diferents activitats durant tot el dia amb tallers, cercaviles i un multitudinari correfoc que recorrerà els principals carrers de la ciutat. Així, més de 250 dimonis participen en esta jornada festiva amb un total de set colles vingudes de diferents punts de la Comunitat Valenciana, Aragó i Catalunya.

La regidora de Cultura i Festes, Rocío Querol, ha destacat que “esta trobada ja s’ha convertit en una data marcada al calendari festiu morellà en la qual es congreguen més de 250 dimonis a la ciutat”. L’edil ha explicat que “aquests realitzen activitats durant tot el dissabte on destaca el multitudinari correfoc pels principals carrers de la ciutat”. Finalment, Rocío ha aprofitat per a “convidar a totes i tots a vindre a Morella a gaudir d’esta jornada cultural i festiva amb tallers i cercaviles per a tots els públics”.

Cal recordar que cada any participen en esta trobada Os Diaples D’a Uerba de Saragossa, Dimonis de la Ràpita, Fotem-li foc des d’Alcanar, Dimonis de la Plana des de Castelló, Déus del foc de Benicàssim i Diables de la Riera des de Rubí, a més dels amfitrions, els Dimonis de Morella.

Programació de la VI Trobada de Dimonis a Morella
El dissabte 2 de novembre tindrà lloc la VI Trobada de Dimonis a Morella amb activitats per a tots els públics. Així, la jornada comença amb tallers de pintacares i bocanades a l’Espai Firal a les 12.00 hores amb posterior dinar per a totes les colles a les 14.00 hores. A la vesprada hi haurà una cercavila amb música a les 18.30 hores i el multitudinari correfoc a les 20.30 hores. A les 22.30 hores, sopar a l’Espai Firal i a les 24.00 hores, trio i discomòbil.

Últimas noticias

Contenido relacionado