domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

El contracte de la Fira d’oci infantil i juvenil de Nadal de Castelló ix a licitació

Les activitats es desenvoluparan en el recinte de la Pèrgola i voltants durant els dies 2, 3, 4 i 5 de gener del 2020.

L’Ajuntament de Castelló ha aprovat en junta de govern el plec de prescripcions tècniques que ha de regir la contractació del servei de gestió i execució de la Fira d’oci infantil i juvenil de Nadal.

Una proposta que es desenvoluparà com cada any «en el recinte municipal de la Pèrgola i els seus voltants, inclòs el Passadís de les Arts del passeig Ribalta, durant els dies 2, 3, 4 i 5 de gener», ha detallat el regidor d’Infància, José Luis López. El pressupost base de licitació és de 90.970 euros i les empreses interessades poden presentar les seues ofertes fins al pròxim 25 d’octubre.

La fira consisteix «en la realització d’activitats esportives, lúdiques, d’expressió artística i culturals dirigides a xiquets, xiquetes i joves de la ciutat, fins a 14 anys», ha explicat López. L’horari serà els dies 2, 3 i 4 de gener, des de les 10.30 fins a les 14.00 hores i des de les 16.30 fins a les 20.00 hores; i el dia 5 de gener només en horari matutí, de 10.30 fins a les 14.00 hores.

En base al plec de condicions tècniques, per al desenvolupament de la fira s’hauran de dissenyar, programar i dotar de contingut activitats que estaran en funcionament de manera simultània i durant tot l’horari d’obertura. Seran sis elements inflables amb obstacles, rocòdrom, tobogans o elements similars; dues instal·lacions que combinen inflable amb mecanisme mecànic; dos circuits de vehicles a pedals o similars; un circuit de vehicles elèctrics; una zona d’una superfície mínima de 80 metres quadrats habilitada com ludoteca per a xiquets menors de cinc anys; un espai amb cinc consoles de videojocs; un altre recinte amb cinc simuladors; una activitat infantil (no taller); i 10 tallers infantils (pintacares, ciències, cuina, manualitats, robòtica, arts plàstiques i bricolatge).

Les activitats tindran caràcter recreatiu i dinàmic, buscaran el foment de la participació i, de manera transversal, l’educació en valors potenciant la integració i participació de xiquets i xiquetes amb discapacitat i la igualtat entre xiquets i xiquetes, com s’especifica en la contractació.

Últimas noticias

Contenido relacionado