miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Economia promociona el sector tauleller a Alemanya

Està prevista la participació d'un centenar de prescriptors entre arquitectes, dissenyadors, distribuïdors i premsa especialitzada.

La conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d’Ivace Internacional, promociona l’ús del taulell de la Comunitat Valenciana davant arquitectes d’Alemanya en dos seminaris que se celebren esta setmana a Stuttgart i Berlín.

La directora general d’Internacionalització i directora adjunta de l’Ivace, María Dolores Parra, ha assenyalat que, en aquesta ocasió, Ivace Internacional ha organitzat “dos seminaris dirigits a professionals que se celebraran el dimarts 22 d’octubre a Berlín i el dijous 24 d’octubre a Stuttgart”.

“Treballem braç a braç amb el sector dissenyant accions que faciliten la promoció i utilització del taulell en projectes d’arquitectura i hàbitat, més si cap en un moment en què el sector troba dificultats per a comercialitzar els seus productes en mercats que estaven consolidats com el cas d’Algèria, els països del Golf o Regne Unit”, ha explicat.

L’organització d’aquests dos seminaris, en col·laboració amb l’Oficina Comercial d’Espanya en Dusseldorf, responen a la voluntat de la conselleria d’Economia Sostenible de reforçar la imatge de la ceràmica de la Comunitat en els mercats exteriors i en aquest cas concret en el mercat alemany.

En aquest sentit, Parra ha explicat que aquesta acció persegueix “acostar la ceràmica espanyola al mercat alemany i posicionar-lo com un material sostenible, avantguardista, tecnològic i innovador enfront d’altres productes com el vinil i el ciment.”

Estructura seminaris

Els seminaris s’estructuren en una sèrie de ponències a càrrec de rellevants arquitectes que han utilitzat el taulell de la Comunitat Valenciana en els seus projectes. Aquestes accions compten amb la participació de dotze empreses del taulell de Castelló (nou en cada seminari).

En els seminaris està prevista la participació de voltant 100 prescriptors entre arquitectes, dissenyadors, distribuïdors i premsa especialitzada i tenen com a objectiu fer valdre les característiques i els avantatges de la utilització del producte ceràmic enfront d’altres productes substitutius davant els prescriptors alemanys.

En el seminari de Berlín realitzarà la ponència un membre de l’estudi ‘L’Equip Creatiu’, que amb el seu projecte de ‘Blue Wave Coctel Bar’ va guanyar el premi d’interiorisme en la catorzena edició dels Premis Ceràmica. A Stuttgart, a més d’aquest estudi, participarà el despatx d’arquitectes Allmann Sattler Wappner Architekten.

Al final de les ponències, les empreses de Castelló participants realitzaran una exposició de producte i atendran els possibles clients en un espai de networking.

Últimas noticias

Contenido relacionado