miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Eco Rallye torna a Castelló amb la mobilitat més sostenible

Esta prova, que se celebrarà els dies 15, 16 i 17 de novembre, promou la conducció eficient.

Castelló acollirà els dies 15, 16 i 17 de novembre el Eco Rallye de la Comunitat Valenciana 2019, una prova que promou la conducció eficient i que, per sisé any consecutiu, tornarà a situar a la província castellonenca en el mapa de la mobilitat més sostenible.

La competició, per a la qual falten menys de dos mesos, serà la quarta i última prova del Campionat d’Espanya de Rallyes d’Energies Alternatives 2019 i, igual que l’any passat, també tancarà la FIA E-Ral·li Regularity Cup, el certamen internacional més important d’esta disciplina integrat en el Campionat FIA d’Energies Alternatives.

El Eco Rallye, que tindrà el seu centre d’operacions a Castelló, recorrerà quasi una trentena de municipis de les comarques de la Plana Alta, l’Alt Maestrat, l’Alt Millars i l’Alcalatén. I a més, localitats com Orpesa tornaran a tindre un protagonisme destacat.

Esta sisena edició comptarà per primera vegada amb tres dies de duració. Arrancarà el divendres a les dotze del migdia des de la plaça d’Espanya de la capital de la Plana i finalitzarà el diumenge a la una de la vesprada amb la cerimònia entrega de premis, que se celebrarà en la Plaça Major i estarà oberta a tots els castellonencs.

Per cinqué any consecutiu, Renault España, Ajuntament de Castelló, la Diputació Provincial, Mahle i BP Espanya encapçalaran la llista de patrocinadors oficials del Eco Rallye de la Comunitat Valenciana, en la qual també figuren altres empreses i institucions destacades.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado