martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Dissabte de Fira amb tancament i concert de Marea

El concert de Marea es clausura amb ple absolut l'últim dissabte a la Fira d'Onda.

Onda s’acomiada de l’últim dissabte de Fira d’Onda amb un tancament de sis bous braus de la ramaderia de Victoriano del Riu Cortés patrocinat per l’ajuntament, el gran ple absolut amb el concert de Marea L’Argent viu 2019, i amb un torneig infantil de BeyBlade, les baldufes japoneses de moda amb les quals juguen la majoria de xiquets.

Al voltant de 1.000 persones han corregut el tancament en el qual els bous de Victoriano del Riu Cortés han aportat emoció i ambient al festeig. S’han presentat múltiples caigudes al carrer Ecce-homo a l’altura de la corba de Cervantes, causades per la massificació de corredors en aqueix tram. D’altra banda ha sigut un tancament net.

Els caps de bestiar de Victoriano del Riu Cortés són imprescindibles en l’última dècada en les fires més importants d’Espanya i França, i aquest dissabte han estat presents en l’últim tancament que ofereix l’ajuntament.

Concert de Marea L’Argent viu 2019

El concert de Marea ha sigut un dels més aclamats pels onders i visitants que s’ha clausurat amb gran ple absolut en el Pavelló Víctor Cabedo. Milers de fans han gaudit al ritme de les cançons del grup. Abans del concert ha actuat com a artista convidat la Golfa.

Torneig infantil BeyBlade

Un dels esdeveniments infantils més esperats va ser el del Torneig infantil BeyBlade, el joc de moda entre el públic infantil que consisteix a fer batalles amb baldufes modernes en les quals cadascuna té diferents funcions: resistència, força, versatilitat, etc. Els xiquets han gaudit d’aquest esdeveniment en l’exterior del Pavelló Víctor Cabedo d’Onda.

Últimas noticias

Contenido relacionado