miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Detinguts “in fraganti” robant en un habitatge de Benicàssim

La Guàrdia Civil deté “in fraganti” a dues persones per un delicte de robatori amb força a l'interior d'un habitatge de Benicàssim.

El passat 8 d’Octubre es va rebre una trucada telefònica en el Lloc de la Guàrdia Civil de Benicàssim, en la qual un veí d’aquesta localitat informava que podrien estar robant
a l’interior del seu habitatge en aqueix moment i que aqueix mateix matí havia observat a persones estranyes al jardí del seu domicili.

Una vegada personada diverses patrulles de la Guàrdia Civil en el lloc del fet i després de realitzar una minuciosa inspecció ocular es va poder determinar que havien entrat en l’estatge almenys dues persones per mitjà d’una vidriera d’accés al jardí de la planta baixa, no trobant a ningú a l’interior.

L’amo de l’habitatge diu que li han sostret objectes per valor de 2.200 euros, com a televisors, altaveus i altres objectes electrònics i que no li havien agafat un “kart” de competició en el garatge valorat aproximadament en uns 5.000 euros.

Davant tal circumstància els Guàrdies Civils van decidir establir un operatiu de vigilància de l’habitatge ja que a causa de la urgència en la qual van arribar les patrulles en servei els autors del robatori no havien tingut temps d’emportar-se l’esmentat “kart”, i pogueren tornar novament per el.

Després de dos dies de vigilància constant per part dels guàrdies civils i amb la col·laboració del propietari, la nit del dia 10 d’Octubre, van observar a dos individus entrant en l’habitatge, esta vegada per la planta de dalt, amb el mateix “modus operandi” que la vegada anterior, es va decidir muntar un operatiu de cércol amb les patrulles disponibles,
culminant aquest servei en la detenció de dos homes de 22 i 23 anys d’edat, els quals compten amb nombrosos antecedents.

També es va localitzar la furgoneta en la qual aqueixa nit havien acudit, per a poder emportar-se el “KART” degut a les dimensions. A causa de la rapidesa de l’actuació dels agents s’aconsegueix recuperar el “KART”, dos passamuntanyes rudimentaris realitzats amb bosses de plàstic i la fonga d’un casc i útils per a forçar la finestra.

Les diligències instruïdes juntament amb els detinguts van ser entregades en el Jutjat d’Instrucció número 5 de Castelló, qui a la vista de l’actuat va ordenar el seu ingrés a la presó. L’actuació ha sigut efectuada per efectius de la Guàrdia Civil de Benicàssim.

Últimas noticias

Contenido relacionado