martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Detinguts dos homes per agressió i robatori a Castelló

Els dos presumptes autors del robatori a Castelló van ser localitzats pels agents prop del lloc dels fets.

Agents de la Policia Local de Castelló han detingut durant la matinada a dos homes de 51 i 43 anys d’edat respectivament per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació en agredir de manera violenta a un altre home i sostraure-li diversos objectes personals, entre ells, una renyonera amb un telèfon mòbil i més de dos-cents euros en efectiu.

Els fets s’han produït sobre les dues de la matinada quan el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 ha rebut la trucada del responsable d’un local d’oci del carrer Conde Pestagua que indicava que dues persones es trobaven molestant a la resta dels seus clients.

Fins al lloc s’ha desplaçat ràpidament una patrulla de la Unitat de Comeses Especials, O.C.E., els agents del qual, en arribar a l’altura de la plaça María Agustina han sigut requerits amb urgència per un home de 51 anys, el qual presentava diverses ferides superficials en la cara i en un braç i es trobava molt nerviós.

En entrevistar-se els agents amb ella, els ha informat que dos homes que estaven causant problemes en un local d’oci nocturn, en eixir, li han agredit i li han sostret diversos objectes personals que tenia en una renyonera. La víctima de l’agressió ha descrit la vestimenta dels dos presumptes autors del robatori i aquesta informació ha sigut transmesa pels agents a la resta de patrulles de servei per a la seua localització. Passats uns minuts, una patrulla del Grup d’Intervenció de Proximitat, G.I.P., ha albirat a dos homes que coincidien amb la descripció facilitada per la víctima al carrer Governador. En detectar la presència policial, han pujat ràpidament a un taxi amb intenció de marxar-se del lloc però ràpidament han sigut interceptats per la patrulla de l’O.C.E. que es trobava molt a prop.

Les dues persones sospitoses, després de descendir del taxi, han sigut registrades pels
agents i entre les seues pertinences els policies han localitzat la renyonera de la víctima, en el qual es trobaven diversos objectes personals de l’home agredit, el seu telèfon mòbil i més de dos-cents euros en efectiu. A la vista dels fets, els agents han procedit a la detenció de J.L.H.S, de 51 anys i S.M.B. de 43 anys per un presumpte delicte de robatori amb violència i intimidació.

Quant a la víctima, els policies li han explicat els passos a seguir per a denunciar els fets i que havia d’acudir a un centre mèdic perquè els facultatius avaluaren les seues lesions.

Últimas noticias

Contenido relacionado