sábado, 13 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Detingut per robatoris en domicilis de Benicarló

El dia 21 del present mes, els Guàrdies Civils van procedir a la seua detenció, en la localitat de Nules.

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona, com a suposat autor d’un delicte de robatori amb intimidació i huit delictes de robatori en domicilis ocorreguts en la localitat de Benicarló.

El dia 13 de desembre del 2016, un individu armat amb un ganivet de grans dimensions, després d’escalar i aconseguir les terrasses confrontants d’un habitatge de la població de Benicarló, va accedir mitjançant forçament a la mateixa i en el seu interior es trobava la seua habitant, una senyora d’avançada edat i malalta, a qui va intimidar amb l’arma blanca, exigint-li que li donara els diners, i com no disposava d’aquest, l’assaltant li va arrancar del seu coll dues medalles d’or, posteriorment la va espentar al sòl i va fugir del lloc.

Encara que este cas va ser el més violent i greu, no va ser l’únic, i durant quasi els següents tres anys va haver-hi huit robatoris amb força en domicilis mitjançant escala molt pròxims els uns dels altres, on sempre s’apoderava de diners i joies i on les víctimes tenienun perfil molt similar, dona major d’edat i impedida.

Els Guàrdies Civils encarregats d’investigació a tenor de la descripció que van donar les víctimes, i després de l’estudi de l’escenari dels fets comesos, així com altres gestions més complexes i tècniques, van aconseguir identificar al principal sospitós.

El dia 21 del present mes, els Guàrdies Civils van procedir a la seua detenció, en la localitat de Nules, tractant-se d’un home de 22 anys d’edat, com a suposat autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i huit robatoris amb força en domicili.

La persona, residia molt prop dels domicilis afectats, des d’on controlava a les seues víctimes, i aprofitava el moment en què aquestes es trobaven soles en els seus domicilis per a efectuar els assalts.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat d’Instrucció número 4 dels de Vinaròs, qui va ordenar el seu ingrés a la presó. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de l’Equip de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Vinaròs.

Últimas noticias

Contenido relacionado