martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Detingudes 92 persones durant els festivals musicals d’estiu a Castelló, dos per abusos sexuals

Els fets delictius més significatius van ser la detenció dels presumptes autors de 2 abusos sexuals comeses durant el FIB i l'Arenal Sound i els 18 delictes de tràfic de drogues que es van aclarir durant la celebració del Rototom Sunsplash

La Guàrdia Civil ha detingut 92 persones, dos per abusos sexuals, i han sigut proposades 1.092 per a sanció administrativa durant els dispositius especials de seguretat que s’han muntat en els festivals musicals que s’han celebrat en la província de Castelló durant els mesos de juliol i agost.

Així, a causa de l’assistència multitudinària en la celebració de la 25ª edició del FIB, la 10ª edició de l’Arenal Sound i la 26ª edició del Rototom Sunsplash, amb 600.000 assistents total, la Guàrdia Civil va dissenyar i va liderar els dispositius de seguretat en els quals van participar de forma activa components del Cos Nacional de Policia, de la Unitat Adscrita al Cos Nacional de Policia de la Comunitat Valenciana i de les Policies Locals de Benicàssim i Borriana en les seues àrees de competència.

Van ser detingudes 92 persones, entre elles 2 per abús sexual i 28 per trànsit de drogues. Es van confiscar un total de 8 quilograms de marihuana, 670 grams d’haixix, 70 grams de cocaïna i 200 pastilles de drogues sintètiques.

Així mateix, es va proposar per a sanció administrativa a 1.092 persones per diverses infraccions a la Llei de Seguretat Ciutadana, de les quals 1.068 ho van anar per tinença i consum de substàncies estupefaents.

Pel que fa a la seguretat vial, es van realitzar 2.850 proves de detecció de consum de drogues i alcohol, amb un resultat de 34 positius en alcoholèmia i 18 en drogues.

DELICTES MÉS SIGNIFICATIUS

Els fets delictius més significatius van ser la detenció dels presumptes autors de 2 abusos sexuals comeses durant el FIB i l’Arenal Sound i els 18 delictes de tràfic de drogues que es van aclarir durant la celebració del Rototom Sunsplash.

La Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló va disposar de 3.600 servicis de components de Seguretat Ciutadana, Trànsit, Servici Cinològic, Servei Marítim Provincial, Desactivació d’Explosius i Policia Judicial.

A més han intervingut altres Unitats del Cos provinents de diferents punts d’Espanya, com la UAR (Unitat d’Acció Rural), ARS (Agrupació de Reserva i Seguretat) i el Servei Aeri de la Guàrdia Civil.

Últimas noticias

Contenido relacionado