viernes, 14 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Detinguda una persona per tres robatoris en un col·legi i en vehicles a Borriana

Els investigadors han aconseguit recuperar dos dels ordinadors portàtils sostrets que seran entregats als seus legítims propietaris

La Guàrdia Civil ha detingut a un home com a suposat autor de tres delictes de robatori en un col·legi i en vehicles.

Les actuacions es van iniciar el mes de març del present any quan els Guàrdies Civils van tindre coneixement que en un interval molt curt de temps s’havien comés robatoris a l’interior d’un col·legi, d’un robatori a l’interior d’un turisme i un furt de les rodes d’un turisme, tots ells en la població de Borriana.

De les gestions i de les investigacions es va poder determinar que s’havien realitzat tres robatoris comesos en el centre educatiu, i que havia sigut comés pel mateix autor, el qual havia utilitzat com a “modus operandi” l’accés mitjançant ‘escalo’ a l’interior del recinte públic, i posteriorment, forçant les portes i finestres d’accés a les aules on es trobava cinc ordinadors portàtils que van ser sostrets. Aquest material escolar va ser sostret durant el primer accés.

En relació al robatori interior vehicle, l’ara detingut després de fracturar una finestra, va accedir al seu interior sostraient la bateria, posteriorment es va dirigir a un altre turisme d’on va sostraure les quatre rodes d’aquest.

Continuant amb les investigacions, i després de realitzar altres més tècniques, es va aconseguir identificar, localitzar i detindre a l’autor dels fets, tractant-se d’un home de 36 anys i veí de Borriana, com a suposat autor dels fets delictius ressenyats anteriorment.
Els investigadors han aconseguit recuperar dos dels ordinadors portàtils sostrets que seran entregats als seus legítims propietaris.

Les diligències instruïdes han sigut entregades en el Jutjat d’Instrucció número 4 dels de Nules.

L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil de l’Equip Territorial de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Borriana.

La Guàrdia Civil recorda que disposa d’un telèfon d’emergències, 062, que pot ser utilitzat pels ciutadans les 24 hores del dia per a comunicar qualsevol mena d’incidència o acció que li puga resultar sospitosa.

Últimas noticias

Contenido relacionado