miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Detinguda una persona per cultivar 1.528 plantes de marihuana a Torrechiva

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona com a suposada autora d’un delicte contra la salut pública a Torrechiva i ha aprehés 1.528 plantes de marihuana.

Dins dels serveis establits per a previndre el trànsit i cultiu de substàncies estupefaents a la província de Castelló i erradicar els punts de venda de droga, els agents van tindre coneixement de la possible existència d’una plantació de marihuana en el terme municipal de Torrechiva, en una zona existent en el marge dret del riu Millars i la carretera CV-20.

Els Guàrdies Civils després de realitzar una extensa batuda per la zona descrita, van localitzar huit bancals amb plantes de diferent grandària de marihuana. Una vegada endinsats en la plantació van albirar a una persona realitzant labors de cura de les plantes, en concret manipulant gomes de reg en les pròpies mates, per la qual cosa ràpidament es va procedir a la seua identificació i detenció, tractant-se d’un home de 36 anys, com a suposat autor d’un delicte contra la salut pública.

Realitzada una inspecció més detallada de la zona, es comptabilitzen les plantes apreheses ascendint a un total de 1.528, així com un motor de gasolina i una bassa d’aigua.

Les diligències instruïdes juntament amb el detingut han sigut entregades en el Jutjat d’Instrucció número 2 de Nules, qui va ordenar el seu ingrés a la presó.

L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil Montanejos, USECIA de Borriana i Guàrdia Civil de Segorbe.

Últimas noticias

Contenido relacionado