miércoles, 17 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Detinguda una dona per agredir a altra al carrer Arquitecte Ros de Castelló

Agents de la Policia Local de Castelló han procedit a la detenció d’una dona de 47 anys per presumptament agredir a una altra dona al carrer Arquitecte Ros. Els fets es van produir al voltant de les huit menys quart de la vesprada d’ahir, quan el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències 092 va rebre la trucada de diversos veïns que alertaven d’una baralla entre dues dones en l’encreuament del carrer Arquitecte Ros amb el carrer Lepant.

Les trucades advertien que l’agressió s’estava produint en ple carrer i que diversos testimonis de la mateixa estaven intentant parar la baralla sent llavors colpejats per la presumpta autora dels fets.

Fins al lloc es van desplaçar ràpidament dues patrulles del Grup d’Intervenció de Proximitat, G.I.P., els agents del qual, en arribar a l’encreuament anteriorment esmentat, van observar que a la meitat d’un pas de vianants es trobava tendida en la calçada una dona, la qual sagnava abundantment pel cap.

Al costat d’ella es trobaven diverses persones que tractaven d’auxiliar-la i aquestes, en observar la presència policial, van senyalar a una dona que es trobava en els voltants
com la presumpta autora de l’agressió.

Els agents es van acostar llavors a la dona identificada pels testimonis i van veure que aquesta tenia les mans tacades de sang i es trobava molt alterada.

La presumpta agressora es va negar a identificar-se davant els agents i va mantindre una actitud agressiva als policies arribant fins i tot a amenaçar-los de mort. A la vista de les lesions que presentava la víctima i de la seua actitud davant els agents, aquests van procedir a la seua detenció per un presumpte delicte de lesions i amenaces greus als agents de l’Autoritat.

La persona arrestada, P.B.M., de 47 anys, va mostrar gran agressivitat durant la detenció, arribà fins i tot a colpejar l’interior del vehicle patrulla quan era traslladada fins a les dependències policials i en les mateixes colpejà amb una puntada a una de les agents que havia participat en la detenció.

D’altra banda, la víctima, una dona de 37 anys, va ser atesa pels serveis d’emergències sanitàries de Castelló en el lloc dels fets i després de rebre una primera assistència mèdica, va ser traslladada fins a l’Hospital General de Castelló amb pronòstic reservat, ja que presentava un fort traumatisme cranioencefàlic amb ferida sagnant i diverses contusions en la cara. A més la Policia Local de Castelló identificà a altres dues persones que també havien sigut agredides per la persona arrestada en intentar auxiliar a la víctima durant la baralla.

Últimas noticias

Contenido relacionado