martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Constituït el Consell Municipal de Participació Ciutadana amb 30 associacions de Castelló

Fomentar la comunicació entre el veïnat de la ciutat i promoure la protecció del medi urbà i rural entre els objectius de l'ens.

El Consell Municipal de Participació Ciutadana ha quedat constituït per a la present legislatura després que 30 associacions de la ciutat hagen designat els seus representant en aquest ens. A més a més, el consell comptarà amb el regidor de Participació Ciutadana de Castelló, Francesc Mezquita, com a president i amb un delegat de cada partit polític amb representació municipal.

En total, seran 37 els membres d’aquest consell, que comença la seua trajectòria per a aquesta legislatura amb la finalitat de «fomentar de la unitat, comprensió i solidaritat entre els veïns de Castelló» i d’«assegurar la participació veïnal en el desenvolupament de tots els aspectes de la vida del municipi». Així mateix, Mezquita ha posat l’accent en la importància que aquesta eina té per la «protecció del medi urbà i rural de terme municipal, així com del espais naturals i indrets singulars de la nostra ciutat».

Cal destacar que la celebració del Consell Municipal de Participació Ciutadana ha servit també per a escollir el dos representants de les associacions veïnals al Consell Escolar Municipal i per a establir, a proposta del president, la periodicitat de les sessions ordinàries del Ple del Consell, que se celebrarà cada tres mesos.

Últimas noticias

Contenido relacionado