martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Confiscats més de 131 quilograms de polp immadur a Benicarló

S'han aprehés quatre llibrells contenint 244 peces de polp.

El Servei Marítim Provincial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló s’ha confiscat d’un total de 131, 8 quilograms de polp immadur.

L’actuació de la Guàrdia Civil es va iniciar dins del Pla Anual de les Activitats d’Inspecció i Vigilància Pesquera i la comercialització de productes de pesca, quan es trobaven en el port pesquer de Benicarló.

Els Guàrdies Civils es trobaven en el port quan van observar com atracava una embarcació de pesca d’arts menors, moment en el qual s’acoste un vehicle a aquesta, descarregant seguidament de l’embarcació quatre llibrells que són introduïdes pels dos ocupants del turisme, marxant-se ràpidament.

Davant tal circumstància els agents van procedir a la inspecció del vehicle, contenint en el seu interior quatre llibrells de polp immadur. Posteriorment i després de realitzar el corresponent pesatge el total ascendia a 131,8 quilograms repartits en 224 peces i amb un valor de mercat d’uns 1.600 euros.

Per aquest motiu, la Guàrdia Civil va procedir a efectuar la corresponent acta d’inspecció-denuncia. El polp intervingut ha sigut immobilitzat a la disposició de la Direcció Territorial de la Conselleria d’Agricultura de Castelló.

L’actuació ha sigut realitzada per efectius del Servei Marítim Provincial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló amb el suport de l’Inspector de Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica.

Últimas noticias

Contenido relacionado