miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’Acord del Replà governarà les Alqueries

Amb aquest pacte municipal Betlem Albero serà primera tinent d’alcaldessa i assumirà les regidories de Serveis Públics, Personal, Medi Ambient i Normalització Lingüística.

Els Grups Municipals de Compromís i PSPV de les Alqueries han signat l’anomenat Acord del Replà pel progrés i la transparència en el govern del municipi. Betlem Albero i Esther Lara han rubricat aquest acord manifestant la voluntat de que es base en els principis, valors i propostes programàtiques comunes als dos grups i que tinga com a objectiu comú la vocació de servei a les persones de les Alqueries i la necessitat de garantir la governabilitat en aquesta legislatura que ara s’enceta. Així, la regidora de Compromís, Betlem Albero, assumirà la primera tinença d’alcaldia i les regidories de Serveis Públics, Personal, Medi Ambient i Normalització Lingüística.

Lara i Albero expliquen que l’objectiu d’aquest acord és “que siga útil per al benestar i la convivència de la ciutadania de les Alqueries. L’objectiu principal és seguir augmentant la qualitat de vida de les veïnes i veïns del municipi, farem de la lluita contra la pobresa i l’exclusió un eix central de les accions d’aquest govern, posant a les persones al centre de les nostres polítiques. En aquesta legislatura que iniciem anem a tindre molts reptes per davant i pensem que hem de fer polítiques valentes i decidies perquè el nostre poble seguisca avançant”. L’acord, a més, contempla seguir amb les inversions i la recerca de finançament per a dos infraestructures com el Replà i la Casa de la Cultura, seguint amb les gestions que se van iniciar a l’anterior legislatura.

Per tant, l’equip de govern estarà encapçalat per l’alcaldessa, Esther Lara, que a més portarà la delegació de Serveis Socials, Gent Gran i Igualtat i integrarà a l’equip a Betlem Albero amb les delegacions anteriorment esmentades i a Noèlia Albalate, segona tinent d’alcaldessa, que serà regidora de Cultura, Educació i Joventut; Pedro Aldama, tercer tinent d’alcaldessa, que comptarà amb les delegacions de Urbanisme, Fires i Mercats i Noves Tecnologies; Ramón Ros encapçalarà les àrees de Agricultura, Esports i Sanitat i Lorena Maure que serà regidora de Comerç, Festes, Transparència, Economia i Hisenda.

L’Acord del Replà també inclou diverses accions per la transparència, mesures d’ordre social, recull les polítiques de medi ambient i emergència climàtica, proposa bones pràctiques a l’administració, promou la defensa de la llengua i la cultura pròpies, fa una aposta clara per seguir treballant pel patrimoni local i promocionar el desenvolupament econòmic i social recolzant les iniciatives de les persones en la creació d’empreses però sempre donant valor a les iniciatives col·lectives que reverteixen positivament en el conjunt de la societat. A més s’estableix “un seguiment de l’acord, en el que els dos partits anem a treballar per buscar els punts en comú sense línies vermelles, amb reunions periòdiques per tal de garantir que anem en la bona direcció i que les polítiques que se van executant des de l’Ajuntament de les Alqueries, que és l’administració més propera a la ciutadania, estan encaminades a millorar la vida de les nostres veïnes i veïns”, conclouen Lara i Albero.

Últimas noticias

Contenido relacionado