domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Comença la venda d’abonaments de l’Arenal Sound 2020

Cal recordar, que enguany per primera vegada es prohibeix l'entrada a menors de 18 anys.

Dijous que ve 17 d’octubre d’11 a 20 hores, els residents a Borriana podran comprar el seu abonament de #ArenalSound 2020 en les instal·lacions de la Llar Fallera.
En matèria econòmica, l’organització assegura que enguany no pujarà a manera de subhasta l’abonament general, que costarà per als residents 40 euros (incloses despeses de gestió). Sí que utilitzarà el sistema de subhasta per als abonaments VIP fins i tot en la venda física, ja que tindran uns preus d’eixida de 85 euros ‘i pujant’.

Per a comprar els abonaments en taquilles físiques en La Llar Fallera, el ‘sounder’ ha d’estar empadronat a la ciutat de Borriana i fer-se amb un màxim de dos abonaments per persona i DNI.

La venda al públic general tindrà lloc diumenge que ve 20 d’octubre a les 12:00 h en www.arenalsound.com

MENORS DE 18 ANYS
Els menors de 18 anys no podran accedir a l’Arenal Sound des de la pròxima edició. Així ho ha decidit l’organització del festival, qui ja l’ha fet públic en la seua pàgina web: “No està permesa l’entrada al festival ni a les zones de descans d’aquells que siguen menors de 18 anys quan arribe la data del festival”, es pot llegir en el portal oficial del festival.

Malgrat això, l’organització i el consistori borrianenc van destacar que l’edició de 2019 va ser la més segura de les deu que ja porta el certamen musical, que va comptar amb la instal·lació d’un Punt Violeta d’atenció i informació a víctimes de violència de gènere en coordinació les diferents autoritats policials.

Curiosament, per a la pròxima edició sí que es podran accedir al recinte de concerts els menors de 9 anys, l’accés dels quals serà gratuït i hauran d’anar acompanyats dels seus pares o tutors.

El festival, l’onzena edició del qual se celebrarà a Borriana del 28 de juliol al 2 d’agost del pròxim any, canvia així de rumb en la seua política d’assistents. De fet, el perfil majoritari era el de joves i s’havia convertit en un dels festivals amb assistents més joves del panorama actual.

Preu i Venda Entrades
Les entrades eixiran a la venda diumenge que ve 20 d’octubre des dels 39,95 €, d’altra banda, el preu de les entrades VIP serà de 80 euros, per a ambdues, les despeses de gestió no estan inclosos.

El festival de 2020 se celebrarà entre el 28 de juliol i el 2 d’agost, però encara no s’ha anunciat cap grup o cantant, al contrari que el que sol ser habitual.
La venda al públic general tindrà lloc diumenge que ve 20 d’octubre a les 12 hores.

Últimas noticias

Contenido relacionado