domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Clavell: “La clemenules és l’exemple que val la pena lluitar per tot el que ens uneix”

El candidat del PP al Congrés, Óscar Clavell, i la candidata al Senat, Salomé Pradas, valoren l'esforç dels citricultors.

El Partit Popular ha defensat hui la clemenules com l’exemple “que val la pena lluitar per tot el que ens uneix”. Ho ha reivindicat el candidat del PP al Congrés dels Diputats, Óscar Clavell, que al costat de la candidata al Senat, Salomé Pradas, junt amb la número 3 també al Senat, Inmaculada Yáñez, han visitat hui, un camp de cultiu de clemenules.

“Darrere de la clemenules hi ha herois que es deixen la pell en el camp per aconseguir que el millor resultat arribe a la nostra taula”. “Hi ha famílies senceres que viuen d’este fruit que ha collit tants èxits a la nostra província i ha garantit la riquesa d’esta terra”. “Este fruit és l’exemple de la unió de tota una província que s’obstina a reivindicar el millor per a aconseguir un futur pròsper, que és el que defensa el Partit Popular”.

Clavell ha reivindicat creixement i desenvolupament enfront d’un PSOE “que ens asfixia des del Consell, negant-se a pagar les transferències a les quals tenen dret els nostres municipis, i que ens boicoteja des del Govern d’Espanya, negant-se a invertir i desenvolupar infraestructures que generen oportunitats”.

El candidat al Congrés dels Diputats ha assenyalat que mentre el PP “protegeix a Castelló, el PSOE està més ocupat a maquillar els seus casos de corrupció, als quals premia concedint alts càrrecs”. Per a Clavell, “només el Partit Popular està al costat de les famílies que s’esforcen per aconseguir un futur per als seus fills”.

Així les coses, “nosaltres defensem el treball, el sacrifici i la convicció perquè Castelló torne a liderar el creixement i el desenvolupament”, tal com ha manifestat Salomé Pradas. “I ho faça exigint que els cítrics espanyols puguen competir en igualtat de condicions respecte a altres productors de l’hemisferi sud”.

Per a la candidata número al Senat, “el Govern d’Espanya ha de garantir a Europa que els nostres productors no tornen a viure una campanya com la del 2019 i per a això hem de protegir l’obstinació i la voluntat infinita de les famílies de Nules i de la nostra província que, en cooperatives com esta, han demostrat que val la pena lluitar per tot el que ens uneix”.

Últimas noticias

Contenido relacionado