martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Ciudadanos confia en “estar més prop del segon diputat” encara que opta per ignorar les enquestes

Ciudadanos Cs ha presentat els seus candidats al Congrés i al Senat, Sandra Julá i Francesc Vicent i ha anunciat que faràn reunions sectorials però no grans actes

Amb el mateix programa i la reiteració del discurs estatal de “no pactar amb Sánchez” mentre estiga rodejat “d’independentistes, separatistes i nacionalistes”, Sandra Juliá, la candidata a les corts Generals per Castelló, ha presentat este divendres les candidatures al Congrés i al Senat, per a les pròximes Eleccions Generals del 10 de Novembre.

La candidata a les Corts Generals, Sandra Julià, i el candidat al Senat, Francisco Vicent, han assenyalat que “estem ací per a posar a Espanya i a Castelló en marxa. Ho diem en Cs i ho corroboren les dades de l’atur”. “Hem vist com la desocupació ha crescut en el tercer trimestre que històricament sempre ha sigut bo i davant això, no podem tindre un desgovern que l’única cosa que proposa és una pujada d’impostos als espanyols”, ha manifestat la candidata. Julià ha afegit que “enfront d’això, en Cs proposem pactes d’Estat que duren més d’una legislatura en educació, sanitat, natalitat, pensions, lluita contra la precarietat o la regeneració democràtica, és a dir, en els pilars bàsics de la nostra societat”.

Julià ha assenyalat que “el programa és pràcticament el mateix a excepció de noves mesures contra la despoblació que en el cas de Castelló seran de summa importància perquè la nostra província compta amb 86 de 135 municipis amb menys de 1.000 habitants i aproximadament hi ha 14 municipis sense xiquets”.

Respecte a les previsions de resultats, Juliá ha reiterat que en el cas de Ciudadanos “les enquestes sempre s’han equivocat” i ha evitat fer valoracions, encara que el seu número 2, i regidor per Castelló, Alejandro Marín-Buck,s’ha mullat‘ un poc més afirmant que tenint en conter els resultats passats i el que pot ser “estem més a prop del segon diputat que de perdre la que tenim”. Tot i això, la cap de llista, ha tornat a reiterar el seu discurs propi de les Generals afirmant que seran els 57 diputats de Ciudadanos els que poden canviar el govern.

Últimas noticias

Contenido relacionado