martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Castelló reformarà l’edifici dels antics jutjats de Borrull per 16,8 milions d’euros

La junta de govern local de l’Ajuntament de Castelló ha aprovat hui el projecte de reforma de l’edifici dels antics jutjats de la plaça Jutge Borrull, redactat pels serveis tècnics de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, amb assistència tècnica externa, i supervisat per tècnics municipals. El portaveu de l’equip de govern, Rafa Simó, ha donat compte de l’acord en la seua compareixença després de la junta.

El pressupost de les obres és de 16,8 milions d’euros, sent el termini d’execució de les mateixes de 22 mesos. A partir d’ara, s’ha de notificar a la Generalitat l’adopció de l’acord amb vista a continuar les actuacions previstes en el protocol d’intencions subscrit entre el consistori i l’administració autonòmica en data 29 de maig de 2017.

Este protocol, signat entre el president de la Generalitat, Ximo Puig, i l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, té com a objecte l’optimització de l’immoble que és propietat de la Generalitat, de manera que prèvia rehabilitació d’este, puga ser destinat a dependències tant municipals com autonòmiques.

La distribució de l’espai serà proporcional a l’aportació que cada administració efectue amb la finalitat de posar en ús el referit edifici i garantir que s’atenen les necessitats manifestades per les parts d’acord a la fórmula jurídica que totes dues administracions establisquen en el conveni que a este efecte se subscriurà amb posterioritat.

Sobre la base del mateix protocol, que recull l’acord de la junta de govern de hui, la Generalitat manifestava la voluntat d’assumir, entre altres compromisos, el d’elaborar el projecte de rehabilitació de l’immoble a través de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic, en el qual es tindrien en compte les necessitats i aportacions realitzades per l’Ajuntament. Així mateix, el consistori va manifestar la seua intenció d’aprovar el referit projecte redactat per la Generalitat i que s’haurà de notificar a l’administració autonòmica.

Últimas noticias

Contenido relacionado