martes, 25 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Castelló promocionarà el valencià amb un concurs audiovisual

L’Ajuntament de Castelló de la Plana ha convocat el Concurs de Vídeo Promocional de l’Ús del Valencià, una iniciativa de la Regidoria de Plurilingüisme i Foment del Valencià per impulsar la difusió de la llengua “amb llenguatges i suports propers a les noves generacions”, en paraules de l’edil de l’àrea, Francesc Mezquita.

“Busquem una manera original i fresca de promocionar el valencià i confiem en el talent de la joventut per a fer-ho”, ha assegurat Mezquita. És per això que el consistori premiarà el millor treball d’esta campanya amb 3.500 euros.

El vídeo ha de contindre un eslògan que promocione l’ús del valencià en qualsevol àmbit i la durada màxima haurà de ser de dos minuts per tal de “facilitar-ne la difusió en xarxes socials i plataformes digitals”. Pel que fa al model de llengua, el guió ha d’estar escrit en valencià normatiu i ha d’anar subtitulat, encara que el jurat podrà requerir a l’autor o autora que corregisquen possibles errors ortogràfics en el treball guanyador.

En la convocatòria, poden participar-hi totes les persones matriculades en alguna de les universitats valencianes de la Xarxa Vives (Universitat d’Alacant, Universitat CEU Cardenal Herrera, Universitat Jaume I, Universitat Miguel Hernández d’Elx, Universitat Politècnica de València i Universitat de València) i que estiguen cursant estudis en els graus de Publicitat i Relacions Públiques, Periodisme i Comunicació Audiovisual, en la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds.

El termini de presentació dels vídeos i la documentació requerida ja està obert i estarà vigent fins al dia 18 de novembre de 2019. Les bases completes es poden consultar al web municipal i l’extracte de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província (BOP) de Castelló.

Últimas noticias

Contenido relacionado