miércoles, 17 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Castelló obri fins al 6 novembre el termini de compra de nou habitatge municipal

L’Ajuntament de Castelló ha obert el termini perquè particulars i empreses presenten ofertes al pla de compra per a ampliar el parc municipal d’habitatge. Les sol·licituds es podran inscriure en el consistori fins al 6 de novembre a les 14.00 hores.

El pressupost de l’actuació que impulsa la regidoria de María Jesús Garrido està dotat en 1,8 milions d’euros i les condicions del nou contracte s’han flexibilitzat en cost i accessibilitat després de quedar desert l’anterior. El preu màxim per cada habitatge ascendeix als 101.250 euros. Amb càrrec a este import s’abonarà el preu dels habitatges i els impostos que, si escau, es deriven de la compra i de les despeses d’inscripció dels habitatges adquirits en el Registre de la Propietat.

Segons el plec de condicions, que es pot consultar en la plataforma https://contrataciondelestado.es/, els habitatges que s’oferisquen poden ser de nova construcció o de segona mà. L’edifici en el qual se situen els pisos podran conservar un únic esglaó en el mateix accés. Cada habitatge haurà de disposar de dos dormitoris, saló menjador, cuina i bany, així com amb el certificat d’eficiència energètica. L’any de finalització de construcció de l’immoble ha de ser igual o posterior a 1989.

Els sol·licitants han de presentar una certificació cadastral gràfica i descriptiva, un certificat d’eficiència energètica i un pla de distribució i cotes, amb indicació de superfícies útils per dependències i totals.

L’objectiu d’esta contractació és ampliar el parc municipal d’habitatge amb la finalitat de fer front a la demanda d’habitatge social.

Últimas noticias

Contenido relacionado