martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Castelló millora la seguretat viària amb la repavimentació de la Quadra dels Cubos

L'Ajuntament inverteix 71.500 euros en el reasfaltat del vial que connecta la carretera de Ribesalbes amb la de l'Alcora.

L’Ajuntament de Castelló ha millorat les condicions del ferm de la Quadra dels Cubos que uneix la carretera de Ribesalbes amb la carretera de l’Alcora, donant accés a la Universitat Jaume I (UJI), i pel qual circulen diàriament una gran quantitat de vehicles. La inversió de l’obra que s’ha executat en els últims dies és de 71.500 euros.

El regidor d’Obres i Projectes Urbans de Castelló, Rafa Simó, ha ressaltat la importància de millorar aquest vial que estava deterioriat degut, sobretot, al pas habitual de trànsit. La repavimentació de la calçada permet millorar la seguretat viària en aquesta zona de la ciutat.

La intervenció, que ja ha finalitzat, ha consistit en treballs de sanege de l’asfalt antic, mitjançant fresat, regularització i capa de rodadura en una superfície de 900 metres quadrats; i només de rodadura en la resta del vial. A més, s’ha renovat la pintura horitzontal del camí. L’actuació està inclosa en el contracte de manteniment de la via pública.

Últimas noticias

Contenido relacionado