martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Castelló impulsarà un pla d’actuació en sis zones amb problemes de soroll

Redoblarà la presència policial en els punts de la ciutat amb queixes per contaminació acústica i buscarà la implicació dels locals.

L’Ajuntament de Castelló impulsarà un pla d’actuació en sis zones de la ciutat on s’han registrat queixes per contaminació acústica en la via pública. Entre altres mesures, intensificarà la presència policial en torns rotatoris en els citats punts.

Així ho ha acordat la comissió de seguiment de la contaminació acústica, que ha reunit en l’edifici de Quatre Cantons als regidors de Transició Ecològica, Fernando Navarro; Seguretat, Omar Braina; i Mobilitat, Jorge Ribés, més responsables de la Policia Local i de les àrees de llicències, mobilitat i activitats.

“La comissió de seguiment del soroll ha tractat dos temes fonamentals, el primer és com s’està complint l’acatament de la sentència de les tasques; sobre este tema hem instal·lat panells informatius que indiquen la prohibició de consum en via pública”, explica el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro.

El regidor ha afegit que la reunió ha abordat “altres conflictes vinculats amb la contaminació acústica; hi ha sis punts calents i ens hem compromés a redoblar esforços amb la Policia Local per a controlar la contaminació acústica”. “També iniciarem una sèrie de reunions amb els propietaris per a aconseguir el seu compromís en la reducció del soroll”, ha agregat.

La comissió també ha informat de la posada en marxa d’una campanya informativa en les tasques, amb la instal·lació de cartells que expliquen que en virtut de l’última sentència judicial queda limitat el consum en la via pública d’este espai als entorns dels vetlladors i les terrasses. Sobre este tema, l’ajuntament també ha procedit a l’autorització dels respectius vetlladors, que segons la resolució judicial, és l’únic lloc on es pot beure en via pública junt amb les terrasses.

Últimas noticias

Contenido relacionado