martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Castelló frega el 100% de cobertura en les places de dos anys

Mezquita: “la demanda justifica que la Conselleria d'Educació aspire a ampliar les places disponibles en aquesta fase de l'escolarització”

El regidor d’Educació de Castelló, Francesc Mezquita, ha presidit la comissió d’escolarització prèvia a l’inici del curs 2019-2020, en la qual s’han resolt les sol·licituds pendents d’escolarització sobrevinguda. La comissió ha servit també per a resoldre l’assignació de la pràctica totalitat de les 144 places de dos anys disponibles a la ciutat, de les quals només han quedat quatre vacants al CEIP L’Illa del Grau.

Per a Mesquita, “la demanda justifica que la Conselleria d’Educació aspire a ampliar les places disponibles en aquesta fase d’escolarització no obligatòria”, motiu pel qual “volem donar suport a la Conselleria en aquest projecte i posarem els mitjans dels quals disposem per a acostar el servei a més famílies”.

En total, set centres escolars públics de la capital disposen d’aquest tipus d’aules, després de la incorporació del CEIP Sant Agustí. Precisament en aquest centre donarà la benvinguda al curs escolar el regidor, qui visitarà les noves aules al costat de l’equip directe del col·legi dilluns que ve, 9 de setembre.

L’edil ha celebrat també que la comissió d’escolarització haja pogut assignar el mateix centre a les famílies amb dues o més fills que l’han sol·licitat. Així mateix, de les 16.522 places d’educació pública i concertada d’infantil i primària disponibles en els 43 centres de Castelló per al pròxim curs, se n’han cobert vora 15.700.

Últimas noticias

Contenido relacionado