martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Castelló celebra la V Festa Intercultural de la Infància

L'edil de Benestar Social destaca la importància d'aquesta cita per a fomentar i acostar el coneixement entre diverses cultures.

La ciutat de Castelló celebra aquest dissabte la seua V Festa Intercultural de la Infància, una cita emmarcada en el III Pla Castelló Ciutat Intercultural, i que enguany es desenvolupa en el passeig del Parc Ribalta. Aquesta celebració està organitzada per la Regidoria de Benestar Social, a través del negociat de Convivència Social i Interculturalitat.

“Aquesta Festa Intercultural de la Infància persegueix afavorir la implicació de tota la ciutadania en la interculturalitat, facilitar aquestes relacions entre cultures que conviuen a la ciutat i potenciar la participació tant de veïns com del teixit associatiu de Castelló”, ha indicat l’edil de Benestar Social, Dependència i Infància, José Luis López.

Aquesta cita, que ha aconseguit la seua cinquena edició, és una de les eines més importants per a fomentar l’acostament entre les diverses cultures presents a la ciutat. La jornada suposa un espai de trobada, coneixement i reconeixement a través de la participació dels xiquets i xiquetes, i les seues famílies, mitjançant la celebració de diverses activitats organitzades per entitats socials i el teixit associatiu de la ciutat, tant de persones migrants com autòctones.

Al llarg de la jornada, els participants poden gaudir d’una llarga sèrie d’activitats culturals, lúdiques i dinàmiques, viscudes totes elles en clau intercultural, en incidir específicament sobre la riquesa i diversitat cultural existent a Castelló.

En total, 26 associacions participen en aquesta V Festa Intercultural de la Infància que es celebra des de les 17.00 a les 21.00 hores en el passeig del Parc Ribalta de Castelló.

Últimas noticias

Contenido relacionado