domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Castalia vibra amb un Castellón que ja és de play off

El CD Castellón va véncer en Castalia amb una patida però solvent victòria amb la qual els ‘orelluts’ es fiquen de ple en els play off d'ascens.

El CD Castellón va véncer en Castalia amb una patida però solvent victòria amb la qual els ‘orelluts’ es fiquen de ple en els play off d’ascens.

En la primera part, el CD Castellón va mostrar des de la xiuletada inicial intenció per a anar pel partit. Després d’un parell d’aproximacions de perill, i assistit per Rubén Díez, Cubillas va avançar al conjunt albinegro amb un cabezazo imparable per al meta del Badalona, posant el 1-0. César Díaz i Víctor, abans del descans, van poder ampliar la renda dels albinegres.

Després del descans, el conjunt d’Óscar Cano va arrancar amb bon peu. César Díaz va posar el 2-0 després d’una magistral passada de Jorge Fernández. El conjunt ‘orellut’ acariciava una victòria plàcida quan, mancant mitja hora per al final, el Badalona retallava distàncies i el partit recuperava la tensió inicial.

Ja en els minuts finals, César Díaz va tornar a marcar i amb el seu doblet va posar el 3-1, i els tres punts ja no s’escaparien de Castalia. La millor notícia, a més, va ser el retorn al verd de Jairo Cárcaba, a qui Castalia va dedicar una gran ovació.

Últimas noticias

Contenido relacionado