lunes, 22 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Capturada la vaca que es va escapar dels bous al carrer d’Almenara

Amb la captura de la vaca s'ha retornat la tranquil·litat a la població.

En la vesprada d’ahir s’aconseguit la captura de la vaca que es va escapar del recinte de festejos taurins en la localitat d’Almenara.

Després de la cerca i localització de la vaca en la qual van participar efectius de Guàrdia Civil, Unitat Adscrita del Cos Nacional de Policia a la Generalitat Valenciana, Policia Local d’Almenara, alcaldessa i veïns de la localitat, s’ha aconseguit la seua captura mitjançant dards amb substància sedant.

La vaca ha mantingut alerta per força actuant donat caràcter fugisser i de acometiment quan es veia assetjada, deambulant pròxima a les carreteres N-340 i A7, que cap a témer que poguera ocasionar algun accident de trànsit o lesions a persones.

Una vegada assegurada en un bancal de tarongers del terme municipal d’Almenara, i amb fusell anestèsic amb dards proporcionats per veterinaris del Bioparc València per a adormir a l’animal, efectius del SEPRONA de la Guàrdia Civil de Castelló, aproximant-se sigilosament a uns 10 metres, van aconseguir impactar 2 dards que van adormir parcialment a l’animal i van possibilitar la seua aprehensió per un pastor local i estabular-la en un camió de transport d’animals.

Amb la captura de la vaca, s’ha retornat la tranquil·litat a la població davant l’alarma que havia generat entre els veïns la seua fugida del recinte de festejos taurins.

Últimas noticias

Contenido relacionado