martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

El PSPV renova la confiança en Susana Ros, Germán Renau i Artemi Rallo com a candidats

El secretari general a la província, Ernest Blanch ha reconegut que l'aspiració pel 10 N és "aconseguir la tercera diputada per Castelló, Mari Carmen Aguilella".

Amb una part del discurs molt similar a la dels últims comicis: “el PSOE és l’únic partit capaç de fer front al projecte de les dretes”, i calcs dels mateixos mantres que repetiren a l’última campanya electoral per les Generals, encara que amb variants castelloneres: “pocs governs han fet tant a Castelló en tan poc temps”, el PSPV ha presentat este dijous oficialment”, a Susana RosGermán Renau com a candidats al Congrés i Artemi Rallo com a cap de llista al Senat.

Així, en un desdejuni informatiu al qual també han assistit el secretari general del PSPV a la província de Castelló, Ernest Blanch; la presidenta del PSPV provincial, Rosa Marco, i altres candidats i candidates com Ana Edo; Pep Lluís Grau; Federico Arnau; Mari Carmen Aguilella, Ángel Fajardo i Salvador Capella, Blanch ha reconegut que el Partit Socialista es proposa “mantindre la línia ascendent de presència en el territori i, amb prudència i sense estridències, aspirem a aconseguir la tercera diputada per Castelló, Mari Carmen Aguilella”.

Per això els caps de llista per Castelló han demanat un resultat “encara més clar i contundent” el 10-N per a tornar a la senda de la governabilitat.

La candidata al Congrés ha defensat que “el PSOE és l’únic partit capaç de fer front al projecte de les dretes i l’únic partit capaç de formar un govern progressista, estable i unit”. “A Castelló li interessa un Govern del PSOE”, hi ha afegit.

Com a exemple del seu argumentari, entre altres coses Ros ha recordat que el PSOE és el partit dels drets socials i que ara més que mai, davant la complicitat de PP i Ciutadans amb l’ofensiva de Vox contra la igualtat de gènere, “el nou govern haurà d’incorporar la igualtat com a eix de l’acció política perquè sense igualtat no hi ha democràcia”.

Per la seua part, el candidat al Senat Artemi Rallo ha abundat en el fet que “pocs governs han fet tant a Castelló en tan poc temps” en referència a la licitació de les obres del corredor mediterrani entre Castelló i Vandellòs per 81,8 milions o els una mica més de 36 en conservació i manteniment de l’AP-7, que serà gratuïta a partir de l’1 de gener de 2020.

“Volem traure al nostre país del bloqueig polític i només serà possible amb un resultat encara més clar i contundent del PSOE que el del passat 28 d’abril”, ha exposat el candidat socialista al Senat, que no ha dubtat a afirmar que “només hi ha una opció que puga trencar el bloqueig i mirar al futur amb garanties d’estabilitat i capacitat per a respondre a reptes com el canvi climàtic, la justícia social o la transformació digital”.

El també candidat al Congrés Germán Renau ha defensat que “el PSOE és el partit que representa un projecte de progrés, moderació i respecte per a garantir l’estabilitat i la governabilitat” i ha apel·lat al fet que “el 10N aqueixa voluntat s’expresse d’una manera encara més contundent per a superar el bloqueig al qual ens ha sotmés una dreta irresponsable i una esquerra obsessionada amb tindre dos governs en un, un govern en pràctiques o qualsevol altra fórmula menys la de la governabilitat”.

D’altra banda, el secretari general del PSPV a les comarques de Castelló, Ernest Blanch, ha reiterat que “la mobilització social i la participació són el millor antídot contra el bloqueig”.

Últimas noticias

Contenido relacionado