domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

‘Caminant x Onda’, arriba amb novetats en el recorregut i un menjar en el centre de la ciutat

L’Ajuntament d’Onda posa en marxa la 8a edició de ‘Caminant x Onda’, el dia 22 de setembre amb novetats quant a recorregut, en el qual es caminaran 12,2 quilòmetres amb una dificultat mitjana/baixa amb l’objectiu que siga accessible per a tots els públics. A més, en acabar la caminada s’oferirà a tots els assistents un menjar popular en el centre de la ciutat, en concret al carrer ‘Sant Miquel’, a la qual se li suma una altra novetat on com a novetat: una zona de rocòdrom i castells inflables per als xiquets.

Aquesta marxa a peu amb eixida a les 8.00 hores iniciarà recorregut per la senda Pi Enano, Pepes, corrals de l’Hermandad, senda Marimón, i volta a senda Pepes, Maset, senda Pi Enano amb final de trajecte en El Pla, on al carrer Sant Miquel hi haurà taules muntades i s’oferirà una paella per als assistents.

El regidor de Ciutat Saludable i Sostenible, Paco Pastor, ha destacat: “Onda és un paradís per al senderista per la seua gran riquesa de paisatges. A més volem donar a conéixer i recórrer amb els nostres veïns les diferents sendes i possibilitats que ofereix la Serra d’Espadà”.

Inscripció abans del 18 de setembre a les 13.00 hores

El Termini d’inscripció expira el 18 de setembre a les 13.00 hores a través de la pàgina de l’Ajuntament de forma online o presencial recollint el formulari d’inscripció en recepció i després del pagament presentant-lo de nou a l’Ajuntament, tant en recepció com en l’àrea d’esports en la tercera planta.

La matrícula inclou la samarreta, avituallament, assegurança i menjar per als participants. Quant al preu seran cinc euros per als adults i tres per als menors de 12 anys.

Recollida de material ‘Caminant x Onda’

Es podran recollir el dissabte 21 de setembre en el Pavelló Municipal (zona esportiva) de 17.00 a 20.00 hores. Una altra opció és recollir-les el mateix dia de la marxa en El Pla de 7.00 a 7.45 hores.

Recomanacions

Per a la caminada es recomana a tots els participants portar calçat còmode i gorra per a refugiar-se del sol, així com crema solar per a protegir la pell dels raigs ultraviolats.

Últimas noticias

Contenido relacionado