martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Borriana reajustarà les anualitats per a la construcció de l’IES Jaume I inclòs en el Pla Edificant

L’equip de govern de l’Ajuntament ha acordat el reajustament de les anualitats econòmiques per a la realització del projecte de construcció i renovació de la infraestructura de l’IES Jaume I de Borriana, inclòs i finançat pel Pla Edificant de la Conselleria d’Educació, per a adaptar-les a les quanties que efectivament seran executades i facturades.

Així, l’equip municipal de govern ha adequat les anualitats sense afectar el pressupost total global que ascendeix a 13.513.523,89 euros, però tenint en compte que en l’anualitat de 2019 s’executaran els imports corresponents als serveis de redacció del projecte, i considerat que les obres podrien iniciar-se en el tercer trimestre de 2020 i finalitzar l’any 2022.

D’aquesta forma les anualitats quedaran en 385.314,33 euros per a 2019, 3.938.462,87 per a 2020, 7.876.925,74 per a 2021 i 1.312.820,95 euros per a 2022.

La proposta de reajustament serà portada demà a les comissions i aprovada pel Ple municipal per a posteriorment enviar-se a la Subdirecció General d’infraestructures Educatives de la Generalitat Valenciana.

Paral·lelament, l’alcaldessa  Josep Safont ha anunciat que ja ha signat el contracte administratiu amb Santatecla Arquitectos SLP per a la redacció dels projectes, documents tècnics i direcció facultativa per a la construcció i posada en funcionament del nou centre d’ensenyament secundari que substituirà a l’actual IES Jaume I.

Entre les clàusules del contracte signat destaca la reducció del termini d’execució previst per a la redacció del projecte en 28 dies naturals.

Amb aquesta iniciativa s’avança en la renovació integral de les instal·lacions de l’institut Jaume I del municipi després de complir mig segle de vida posat que va començar a acollir alumnes l’any 1968.

Després de derrocar per complet per a alçar el nou centre, el resultat final serà un institut de dos blocs en els quals impartiran Secundària, Batxillerat i Formació Professional.

Últimas noticias

Contenido relacionado