miércoles, 17 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Borriana i Almassora pacten les millores del servei del bus a l’UJI

S'augmentarà d'un a dos els busos de les 8.20 h que realitzaran el trajecte directe des de cadascuna de les localitats.

L’alcaldessa M. Josep Safont i la d’Almassora, Merche Galí, amb el regidor de Joventut de Borriana, Vicent Granel i la regidora de Participació Ciutadana, María Luisa Renau, reunit a l’Ajuntament de Borriana per a coordinar la millora del servei mancomunat del bus a l’UJI i pactar el plec de condicions davant la proximitat de la nova licitació del contracte, en el qual també han participat.

L’ús d’este bus s’ha incrementat fins a triplicar les persones que l’utilitzen diàriament i per a donar servei a totes, és necessari adaptar-ho per a atendre la demanda, han manifestat totes dues alcaldesses.

Entre les millores previstes en el servei, Safont ha indicat que s’ampliarà el servei, de manera que el bus de les 8.20 h que inicia el viatge a Borriana, eixirà del port i després de passar per Borriana realitzarà directe el trajecte a l’UJI, és a dir, serà d’ús exclusiu per a Borriana i Almassora disposarà també un bus exclusiu a aqueixes hores, per als seus estudiants.

Amb este acord s’amplia el nombre de places i es millora el servei per a les persones usuàries del bus en tots dos municipis. Cal recordar que fins avui tots els autobusos són compartits entre Borriana i Almassora i a aqueixa hora és quan més volum de persones usuàries i necessitat de places i de servei s’ha detectat.

En la reunió, el dos municipis, han destacat que la iniciativa conjunta de tots dos Ajuntaments per a disposar d’un bus mancomunat a l’UJI, ha rebut “una resposta positiva i contundent per part dels i les estudiants de totes dues ciutats, després de massa anys sense servei”.

Els dos municipis són conscients que este servei creat en 2017 s’ha convertit en “la millor opció per als qui es desplacen diàriament fins a l’UJI, per la comoditat i l’estalvi per a les persones usuàries, ja que els i les estudiants tenen un preu molt econòmic”.

Últimas noticias

Contenido relacionado