martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Mar i Anne “arruixen” les Penyes en l’inici ‘més fresc’ de les festes de la misericòrdia de Borriana

La tradicional entrada de Penyes d'este divendres i el "bany" que han oferit les Reines Falleres marquen el començament de deu intensos dies amb 120 actes previstos

Sense pietat!!!! Incansable mànega en mà durant més de 20 minuts, la Reina Fallera Infantil de Borriana, Anne Alós no ha defraudat als centenars de borrianencs que este divendres, en la tradicional “entrada de penyes” demanaven aigua des de la plaça de l’ajuntament. També Mar Zamora, la Reina Fallera del 2019, comentava divertida i xopada que tot i haver-ho vist altres anys “estar ací en la mànega i veure a tanta gent contenta i demanant que els banyen ha estat una passada!”

I de l’aigua, ni tan sols s’ha lliurat la regidora de festes, Maria Lluïsa Monferrer, que tractant de controlar al costat d’una divertida i entusiasmada Anne la direcció de la mànega perquè ningun membre de cap penya es quedara sense el seu bany, han protagonitzat una dutxa inesperada quan se’ls ha soltat la boca reguladora i la força de l’aigua ha girat la mànega cap a elles.

Risses i festa, en un acte informal i molt esperat pels membres més joves de les penyes. Al voltant d’uns cinc-cents que s’han reunit al centre de la Plaça Major per “refrescar-se” i acompanyats per un parell més de centenars de persones que amb mòbils, càmeres i tovalles preparades en mà contemplaven la festa des d’una prudencial distància per evitar acabar xopats.

Així, esta “entrada de penyes” és un dels 120 actes que conformen enguany el programa de les festes de la Misericòrdia de Borriana per este 2019, i amb les quals, pràcticament, també finalitzaran el seu regnat Mar i Anne.

Quant a la previsió d’estes jornades festives que fins al pròxim 15 de setembre ompliran Borriana, la Presidenta de la Junta Local Fallera, Lluïsa Monferrer, comentava satisfeta i literalment mullada de dalt baix, el bon ambient dels primers dies d’actes. “Com sempre també recordem la importància del respecte en la festa estos dies però creem que d’això tots som conscients”, apuntava la regidora, mentre la menuda reina fallera irrompia un instant per besar-la ràpidament abans d’escoltar les indicacions dels membres de la Junta que la urgien a anar a assecar-se!!!

Amb tot, música de xaranga inclosa, que no ha parat de tocar mentre seguien brollant litres i litres d’aigua sobre uns jóvens eufòrics, queden per davant molts actes per completar unes festes que congreguen també a centenars de curiosos de la província sobretot pel que fa als actes més coloristes i participatius.

Últimas noticias

Contenido relacionado