lunes, 22 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Borriana celebra la missa i la processó en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia

Durant el dia d'ahir, es van desenvolupar els actes previstos en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia amb motiu de les festes patronals de Borriana.

Durant el dia d’ahir, es van desenvolupar els actes previstos en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia amb motiu de les festes patronals de Borriana.

El Diumenge va començar amb una missa solemne a les 11 hores del matí en la Basílica del Salvador. Centenars de veïns es van congregar per a retre homenatge a la patrona de Borriana.

La jornada va continuar a la vesprada amb la tradicional processó en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia que va recórrer els carrers de la localitat acompanyada pels veïns.

Aquesta trobada multitudinària i plena de sentiment és un dels actes més significatius de les festes patronals. Com és habitual, el recorregut de la processó va partir des de la Plaça Major, passant pel Carrer Major, la Puríssima, Sant Joaquim, Sant Vicent, el Pla, el Barranquet, la Plaça Sant Blas, i va tornar amb la imatge de la patrona pel Carrer Major i la Plaça Major.

Una vegada finalitzada la processó, es va celebrar una segona eucaristia en honor a la Mare de Déu de la Misericòrdia amb la qual es va donar per finalitzada la jornada d’actes festius.

Les festes patronals de Borriana continuen durant aquesta setmana amb actes taurins, paelles i la tradicional batalla de flors.

Últimas noticias

Contenido relacionado