martes, 25 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Blanch lloa el projecte socialista de Fernando Barrachina per a rellançar Torralba del Pinar

El secretari general del PSPV a Castelló i el president de la Diputació, José Martí, abrigallen al grup municipal socialista.

Aprofitar el potencial turístic, millorar les infraestructures i les connexions de telefonia i internet potenciar les brigades forestals… Aquests són tres dels eixos que guien el projecte socialista per a Torralba liderat pel seu alcalde, Fernando Barrachina, al costat del regidor Felipe Nebot, després de recuperar el govern municipal el passat 26 de maig.

El secretari general del PSPV a les comarques de Castelló, Ernest Blanch, ha alat el projecte socialista “per a impulsar un municipi com Torralba, que té en el seu entorn natural un gran potencial per a dinamitzar la localitat aprofitant el seu emplaçament en plena Serra d’Espadà”. Blanch ha visitat hui a l’agrupació socialista de Torralba juntament amb el president de la Diputació i sotssecretari del PSPV, José Martí; el director general d’Urbanisme, Vicent García Nebot; l’alcalde de Montanejos, Miguel Sandalinas, i l’històric socialista i ex alcalde d’Onda, Enrique Navarro. També han acudit regidors socialistes de la veïna localitat de Pavies.

El president de la Diputació, José Martí, ha reiterat que des de la institució provincial treballaran “per a convertir-se en una aliada dels municipis” i acompanyar als ajuntaments “en els projectes que servisquen per a promocionar el territori i la seua gent”.

L’alcalde de Torralba del Pinar, Fernando Barrachina, ha mostrat la seua “voluntat de treballar per a promocionar Torralba, posar en valor el nostre patrimoni natural i oferir oportunitats i motius per a gaudir d’una localitat en la qual es viu molt bé”. Tant l’alcalde com el regidor socialista Felipe Nebot han subratllat que tenen ganes i idees per a dinamitzar la localitat i s’han mostrat confiats a comptar amb el suport d’institucions com la Diputació.

En aquest sentit, Ernest Blanch ha agraït l’acolliment rebut en la visita a Torralba, la primera després que el 26M el PSPV recuperara l’alcaldia, i ha agraït “les idees renovades i les ganes de treballar” de l’agrupació socialista per a rellançar el municipi d’Espadà.

Últimas noticias

Contenido relacionado